Vilka är vi?

Årets Serviceföretag

2018 Blev vi tilldelade utmärkelsen årets serviceföretag i Bräcke kommun


Vem är jag

Mattias heter jag och bor utanför Bräcke, tanken på att starta ett Bärgningsföretag har funnits länge men hösten 2017 blev det äntligen av och nu finns jag tillgänglig dygnet runt när olyckan är framme.

Produkter

Vi är återförsäljare av kända och väl beprövade produkter inom Hydraulik, verktyg, smörjmedel och extraljus, Saneringsmedel/Saneringsdukar och Saneringskit


Snabb och pålitlig

Vår motto är att alltid ha kundens bästa i åtanke och inget är omöjligt. Vårat mål är att dina maskiner ska rulla då onödigt långa stopp kostar pengar!

När olyckan är framme så kommer vi! När bilen havererat och hjälp behövs kommer vi! Vi är redo att hjälpa 24 timmar per dygn och 365 dagar per år! Oavsett väder temperatur så är vi endast ett telefonsamtal bort! Vi kan laga mycket på plats, och har egen verkstad som alltid är öppen för jour jobb! Vårt mål är att ni inte ska behöva vänta i onödan! Vi samarbetar med dem flesta försäkringsbolagen samt sköter all kontakt med det försäkringsbolag ni använder 👍

All räddningsförsäkring gäller hos alla bärgare! Vi innehar trafiktillstånd och godkända försäkringar för alla uppdrag vi utför!

Vi utför:
Dikes uppdrag
Bärgning av havererade bilar

Transporter av maskiner och fordon

Däck service
Låsöponingar
Starthjälp 12volt 24 volt
Feltankningar
Trafik olyckor
Tung bärgning av fordorn/maskiner
Och mycket mer!

Vi täcker stort utrymme:

Bräcke, Brunflo, Hammarstrand, Svenstavik, Ytterhogdal, Gällö, Holm, Ånge med omnejd

Mattias Jensén

Ägare Samt: Bärgare/Mekaniker


Angelica Jensén

Ekonomi, Trafik/Fordonsanvarig, Slangmontör.